(068) 31-64-932 та (098) 00-81-778 - Відділ по роботі з клієнтами dzst@ukr.net
Працюємо у військовий час!

Захват для колод “Мамонт”

 

Ціна: 107 000 грн.

Дубовицький завод сільгосптехніки пропонує комплекс навісного обладнання для розліснення полів: гідравлічний викорчовувач КРОКОДИЛ (викорчовування дерев діаметром від 3 до 25 см), викорчовувач НОСОРІГ ( викорчовування дерев і кущів незалежно від розміру), гідравлічний захват для колод LES (два нижні зуби, одна верхня лапа з відкривання понад 1 метр), гідравлічний захват для колод МАМОНТ (чотири нижні зуби з навантаженням на кожний понад дві тони, дві верхні незалежні лапи з відкриванням понад 1,5 метра).

Все обладнання монтується на будь-яку техніку.

Технічні характеристики:

ДОВЖИНА/ШИРИНА/ВИСОТА – 1710/1600/1630

МАСА 595 КГ.

Опис обладнання
  • 2 гідроциліндри;
  • ікла розкриваються максимально на 1540 мм;
  • мінімальний обхват 270 мм;

Захват для колод “Мамонт” виконаний з високоякісного металу, який є стійким до ударів і перепадів температур, нижні зуби обладнані пластинами Hardox. Він адаптується під будь – який навантажувач, що дозволяє швидко і безпечно міняти робочий інструмент. Такий захват вимагає від машини три гідравлічні функції.

Мамонт” призначений для захоплення і перенесення стовбурів дерев, колод, труб діаметром  до 1,5м. При цьому мінімальний обхват становить 27 см. Значна відстань між верхніми лапами (1,2м) забезпечує стабільність навантаження, а їх незалежне управління дозволяє утримувати колоди, стовбури дерев  або гілки змінної товщини. Чотири нижні зуби дозволяють працювати з дрібними гілками, хмизом, будівельним сміттям. Навантаження на один зуб не менше 2000 кг . Захват для колод  МАМОНТ забезпечує вантажопідємність до 4000 кг.

Гарантія на  захват для колод МАМОНТ – 24 місяці.

ДЗСТ