(068) 31-64-932 та (098) 00-81-778 - Відділ по роботі з клієнтами dzst@ukr.net
Працюємо у військовий час!

Ківш для завантаження мішків біг-бег

Ціна: 67 000 грн.

Технічні характеристики

  • Об’єм ковша – 1м³

  • Діаметр люка 260 мм

  • Довжина/Ширина/Висота – 1650/1820/1030

  • Маса 270 кг.

Доставка, гарантія, готівковий і безготівковий розрахунок.

Ківш для завантаження мішків біг-бег повністю замінює навантажувальний ківш та стаціонарний дозатор. Крім економії коштів на два агрегати, за допомогою цього ковша всі роботи з фасування (наповнення) біг-бегів можуть проводитися однією людиною.

Ківш для завантаження мішків біг-бег застосовується у сільськогосподарській та переробній галузі. За допомогою даного обладнання ви зможете легко зробити фасування (наповнення) сипучих матеріалів у біг-бег (мішки). Найважливішим елементом ковша є люк, який щільно закривається, що дозволяє за допомогою одного циліндра чітко контролювати і дозувати норму заповнення.

Ківш для завантаження мішків біг-бег оснащений кріпленням під телескопічний навантажувач.

Вантажний ківш для фасування в біг беги – це механічний пристрій, що встановлюється на фронтальні та телескопічні навантажувачі MANITOU, JCB, Dieci, Bobсat, Merlo, Caterpillar, New Holland, Claas, Faresin, Case, Massey Ferguson, Kramer та інші.

Вантажний ківш для фасування в біг беги повністю замінює звичайний ківш та стаціонарний дозатор. Крім економії коштів на два агрегати, за допомогою цього ковша всі роботи з фасування (наповнення) біг бегів можуть виконуватися однією людиною.

Вантажний ківш для фасування в біг беги використовується в сільськогосподарській та переробній галузі. За допомогою даного обладнання ви зможете легко зробити фасування (наповнення) сипучих матеріалів у біг беги (мішки).

Найважливішим елементом ковша є люк, що щільно закривається, що дозволяє за допомогою одного циліндра чітко контролювати і дозувати норму заповнення.

У разі використання пристрою з окремими моделями навантажувачів (Dieci, Merlo, Faresin) встановлюється додаткове гідравлічне обладнання для фіксації заслінки.

Ківш вантажний (фасувальник біг бегів) поставляється повністю укомплектованим та готовим до експлуатації. Враховуючи великий асортимент фронтальних та телескопічних навантажувачів, необхідно переконатися, що перехідні кріплення ковша відповідають моделі Вашого навантажувача. Ківш має бути надійно зафіксований на стрілі навантажувача.

На кінці стріли є два виходи гідравлічних ліній. За допомогою швидкороз’ємних муфт до них підключають гідравлічні шланги навантажувального ковша.

Ківш вантажний (фасувальник біг бегів) може бути обладнаний дистанційною вагою з найбільшою межею зважування 2000 кг. На ковші встановлюються тензодатчики та бездротовий передавач. Сигнал передається на ваговий індикатор. Відстань передавання сигналу до 50 метрів. Це дозволяє одночасно з фасовкою контролювати масу сипучих матеріалів.

Ківш випускається в кількох модифікаціях, зазвичай це 1 куб.м і 2 куб.м, що дозволяє робити фасовку в біг беги різного об’єму.

 

Наші переваги:

  1. Дозування сипучих матеріалів здійснюється поворотом заслінки (за принципом карбюраторної заслінки), що забезпечує дбайливе ставлення до матеріалу, рівномірний тиск на сипучий матеріал та мінімальний знос.
  2. Передбачено регулювання довжини штока циліндра, що дозволяє коригувати поворот заслінки.
  3. Гідравлічний клапан дозволяє регулювати тиск у системі, а отже зусилля відкриття/закриття заслінки.
ДЗСТ