(068) 31-64-932 та (098) 00-81-778 - Відділ по роботі з клієнтами dzst@ukr.net
Працюємо у військовий час!

Верстат плазмового різання

« 1 of 3 »

Наша компанія виготовляє верстати плазмового різання з ЧПУ по самостійно розробленими кресленнями. Ми можемо запропонувати як виготовлення цілого верстата, так і його елементів. Також у Вас є можливість доповнити верстат плазмового різання унікальною системою одночасної центрування отворів центрувальним свердлом по координатам. Верстат плазмового різання швидко і якісно ріже листи металу різної товщини в залежності від джерела плазми і розміром 1,5 м * 3 м. При необхідності можливе виготовлення столу іншого розміру.

Верстат плазмового різання може використовуватися, як мінімум, в двох напрямках – фігурний розкрій металу і серійне виготовлення деталей. За рахунок якісно виконаного різання металу, Вам не буде потрібно додаткова обробка, тому що краї виходять досить рівні. Ми змогли добитися таких прекрасних результатів після впровадження унікальної системи багаторівневого захисту верстата від електромагнітних перешкод.

Ми можемо гарантувати Вам, що верстат плазмового різання послужить Вам довго і якісно, ​​адже він виконаний тільки з найкращих матеріалів з використанням новітніх технологій.

ДЗСТ