(068) 31-64-932 та (098) 00-81-778 - Відділ по роботі з клієнтами dzst@ukr.net
Працюємо у військовий час!

Роботи із завантаження та розвантаження матеріалів є найбільш трудомісткими. Добре, що в наш час всю цю роботу можуть виконати машини. Основні завдання навантажувачів легко вміщуються всього в трьох функціях:

1) роботи з навантаження і розвантаження;

2) транспортування вантажів (невеликі відстані);

3) здійснення додаткових робіт.

Управління такими машинами проводиться, як правило, за допомогою декількох нескладних пристосувань або команд, які створюють враження, що людський фактор практично не затребуваний в даному випадку. Наприклад, щоб працювати з будматеріалами сипучої структури до навантажувача приєднується ківш. Якщо потрібно збільшити ресурс навантажувача, використовується кранова стріла. Вона допомагає в регулюванні положення гака. Захоплення вантажів різноманітних форм і розмірів можна виконати за допомогою відповідних насадок на вила. Для перенесення специфічного вантажу – кілець – можна використовувати насадку-штир.

Щоб бути впевненими в якості і надійності перенесення вантажів, потрібно користуватися тільки хорошими машинами і установками, адже від цього залежить не тільки збереження вантажу, а й в деяких випадках, людське життя. Тому потрібно чітко дотримуватися правил техніки безпеки при роботі з машинами і додатковим обладнанням.

ДЗСТ