(068) 31-64-932 та (098) 00-81-778 - Відділ по роботі з клієнтами dzst@ukr.net
Працюємо у військовий час!

Claas KGaA mbH – це німецька компанія, яка займається машинобудуванням, є великим виробником техніки сільськогосподарського призначення. Штаб-квартира компанії знаходиться в місті Харзевінкель (Північний Рейн-Вестфалія). Компанія була заснована в далекому 1913 році.

На сьогоднішній день, компанія Claas має заводи по всьому світу – Європа, Азія, Америка. На заводах і підприємствах компанії Claas працює понад 11000 чоловік. Товари компанії Claas в Північній Америці представляються фірмою LEXION Caterpillar. Компанія Claas виробляє такі машини як, зерно- та кормозбиральний комбайн, трактор, прес-підбирач, кормова машина, телескопічний навантажувач і багато інших.

Компанія Claas – це сімейний бізнес, який зараз, через сто років після заснування, вважається одним з лідируючих компаній по випуску сільгосптехніки в світі. Важливо зауважити, що компанія Claas багато уваги приділяє питанням екології та намагається випускати техніку, яка не буде шкодити довкіллю. Компанія Claas є дуже успішною, про що свідчать цифри – оборот компанії в 2015 році склав 3,8 мільярда євро.

ДЗСТ